Vervolg dag 12 Costa Rica - Monteverde

14 augustus 2018 - Monteverde, Costa Rica

Gistermiddag zijn we rond half 3 opgehaald door Adventure Company ”100% Aventura”.. met deze organisatie gaan wij Canopy doen met de langste “Superman” zipline en als afsluiter de Tarzan Swing van 30 meter...  Wat was het een geweldige sensatie.. Sterre en ik hebben genoten.. 9 korte lijnen waarin je van de ene boomtop naar de andere roetst en dan 2 maal een superman zipline waarvan 1 ruim 1,5 km, bij de superman zipline kom je echt onder de line te hangen als Superman en schiet je over de boomtoppen heen naar de andere kant, wauwie wat een gave ervaring!!! De tarzan swing is een vrije val van een 30 meter hoge platform en uiteindelijk zwaai je heen en weer, ook dat was een geweldige ervaring😃... Het internet is hier erg traag dus kan helaas nog even geen filmpjes er van uploaden..

Het is hier nu 6.45 uur in de ochtend en we gaan zo ontbijten om vervolgens weer door te gaan op weg naar ons volgende avontuur, waar we hopelijk Walvissen en dolfijnen zullen spotten😊...

Liefs Sterre en Janneke

1. Tallie:
    14 augustus 2018
    Wat een avontuur Janneke! Lukt het allemaal wel een beetje met je rug!? Hoop van wel. Over avontuur gesproken Wij nemen zo de trein naar Lissabon. Onze vakantie zit er weer op😬 Heerlijk gehad. Xxx
  2. Paul Vince Nathalie:
    14 augustus 2018
    Wauw!! Wat geweldig allemaal weer... deze trip vergeten jullie nooit meer. We zijn heel erg benieuwd naar de filmpjes!
  3. Bart-Jan:
    15 augustus 2018
    Wat een mooie reis en belevenissen. Lees elke dag jullie avonturen. Heel veel plezier nog.
  4. Peter:
    15 augustus 2018
    Zo Jeanne vrouw van Tarzan doe een beetje voorzichtig aub. Wel goed he maar wel heel terug aub . Groetjes
  5. Kitty:
    15 augustus 2018
    Wat spannend allemaal een hele ervaring !